Skans 4
8831 XS Winsum
06 - 22 77 80 48

verloskundige - KNOV keur

Swanneblom  verloskundigenpraktijk

Goed voorbereid!

De informatiebijeenkomsten bieden wij jullie aan als aanvulling op de zorg tijdens het spreekuur. Tijdens je zwangerschap word je 3x uitgenodigd om extra informatie te krijgen tijdens een voorlichtingavond. Dit is een interactieve bijeenkomst waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om de andere ouders uit de regio te leren kennen. Het is leerzaam en praktisch, wees welkom en meld je aan.

Voorlichting 1: Do's en Dont's in de zwangerschap (0-25wk)

Tijdens de eerste avond worden feiten en fabels over voeding besproken, wat wel en niet te eten en gebruiken, zaken die je moet regelen in de zwangerschap en je leert tips en trucs voor de meest voorkomende zwangerschapsklachten. Het aanbod zwangerschapscursussen komt ook aan bod net als praktische zaken die je moet gaan regelen nu je zwanger bent.

Voorlichting 2: Voeding van je kindje en Ouderschap (22-29 wk)

Tijdens de 2e bijeenkomst komen de onderwerpen voeding en opvoeding aan bod. Waarom wel of niet zelf voeden. Wat kan je verwachten van jullie eerste week samen met jullie kindje. Je krijgt inzicht in welke voedingskeuze bij jullie past. Wat ook aan bod komt is wat wordt verwacht van jullie als ouders als de baby er net is.

Voorlichting 3: Rondom de bevalling (v.a. 30 wk)

Tijdens deze avond krijgen jullie informatie over de bevalling. Hoe werkt een bevalling en wat kan je verwachten. Wanneer schakel je de verloskundige in en welke dingen moet je regelen. Wat je vragen ook zijn neem ze mee.

 

Data zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Kijk voor overicht van data op deze link.agenda

 

Alle bijeenkomsten starten om 19.30uur. De locatie : De Wide Hoeke 10B Mantgum

 

Inloop ochtend/ mama café :

Iedere LAATSTE vrijdagochtend van de maand. Voor alle memmen en mama's uit de regio met hun baby tot 1 jaar.

Tijdens schoolvakanties geen inloop, dan wordt deze (meestal) een week eerder gehouden.

 

Aanmelden voor een informatiebijeenkomst kan via je verloskundige tijdens het spreekuur of via de website.

Ben je niet bij ons voor zwangerschapsbegeleiding maar in het ziekenhuis en je woont wel in onze regio dan kun je je ook aanmelden.

Realisatie TTT software