Skans 4
8831 XS Winsum
06 - 22 77 80 48

verloskundige - KNOV keur

Swanneblom  verloskundigenpraktijk

De zorg van verloskundigenpraktijk Swanneblom

Vast Team

Wij zijn een klein team bestaande uit 3 verloskundigen: Anne Marije , Janneke en Lysbeth. Alle drie minimaal 10 jaar in het vak! Laagdrempeligheid is voor ons belangrijk, als je belt krijg je altijd direct één van ons aan de lijn.

We hebben verschillende spreekuurlocaties en houden een keer per week een avondspreekuur. Daarnaast beschikken we over ons eigen echo apparaat en bieden we diverse voorlichtingsavonden aan.

Onze werkwijze

Wij bieden zorg op maat rondom de periode van het krijgen van jullie baby, een intense en zeer bijzondere periode, waarin er veel verandert voor jou en je partner. Wij hopen dat onze begeleiding, die aangepast wordt op jullie persoonlijke behoeften, kan bijdragen aan een mooie herinnering aan deze periode.

Als verloskundigen streven wij naar optimale zorg. Wij geloven in de kracht van het lichaam van de vrouw. We zetten de veiligheid van moeder en kind voorop. Daarbij waken we voor overbodig medisch ingrijpen. We kijken graag verder dan alleen de reguliere zorg, wij zetten extra in op persoonlijke coaching en één op één begeleiding. En bijvoorbeeld ook door onze extra specialisatie op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde. Wij vinden het belangrijk om jullie wensen en ideeen mee te nemem in het gezonde proces van zwangerschap en bevalling.

Als je zwanger bent en ook daarna moet er veel worden georganiseerd. Wat moet je allemaal regelen en wat is nodig voor de komst van de baby? Wij helpen hier graag bij.

Hoe ziet onze begeleiding er uit? Lees meer

 

Samenwerking

Soms is een verwijzing naar de gynaecoloog nodig. Wij nemen deel aan het verloskundig samenwerkingsverband Leeuwarden en Sneek. Wij hebben regelmatig contact en overleg voor een goede samenwerking rondom jullie zwangerschap en bevalling.

Als verloskundige werken wij nauw samen met de kraamverzorgende tijdens de bevalling en in de kraamtijd.

 

Voorlichting en zwangerschapscursus

Binnen onze praktijk verzorgen wij onze eigen informatie-consulten/voorlichting in samenwerking met Yvon van 'de zwangere huismus'. De informatie-consulten in combinatie met de cursus bij Yvon zorgen voor een complete voorbereiding op de bevalling. Leer de zwangere dames uit je omgeving kennen en krijg alle informatie die je nodig hebt om met een goed gevoel aan de bevalling en de kraamtijd te beginnen. Daarnaast bieden wij 1x per maand een inloopochtend aan voor de nieuwe moeders samen met hun baby's. Je bent welkom vanaf het moment dat jij het ziet zitten om op pad te gaan en zolang jullie baby nog niet 1 jaar oud is. Kom gerust vaker dan 1x langs.

 

Kwaliteit

Wij zijn alle 3 als verloskundige ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen van de KNOV. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze kennis up-to-date blijft en dat we bekwaam blijven in onze vaardigheden.

 

Kijken naar de Toekomst

Als praktijk werken wij graag mee aan het opleiden van nieuwe verloskundigen. Lees meer.

Daarnaast doen wij in de praktijk ook regelmatig mee aan wetenschappelijke onderzoek. Lees meer.

 

Werkgebied

Ons werkgebied is de regio tussen de steden, Bolsward/ Franeker/ Sneek/ Leeuwarden.

Wij hebben op vier locaties spreekuur:

Winsum, Wommels, Mantgum en Scharnegoutum.

Klik hier voor uitgebreid overzicht.

 

Realisatie TTT software