Skans 4
8831 XS Winsum
06 - 22 77 80 48

verloskundige - KNOV keur

Swanneblom  verloskundigenpraktijk

Zwanger worden ?

Als je graag zwanger wilt worden dan ben je bij ons van harte welkom. Meld je aan via info@deverloskundigen.nl en  maar bellen mag ook.

Wat krijg je tijdens het kinderwens consult:

- Wij doen een gezondheidscheck.

(Bloeddruk meten, bloed laten prikken op verschillende punten)

- Wij geven informatie  over belangrijke zaken zoals het gebruik van foliumzuur en je voeding. Ook zullen wij je gezondheid in kaart brengen en advies geven over het gebruik van supplementen, medicatie en stoppen met ongezonde gewoonten.

Door een goede voorbereiding al voordat je zwanger bent kun je sommige problemen tijdens de zwangerschap voorkomen. Gezond zwanger worden heeft voordelen voor jou en je ongeboren kind.

 

Het kinderwens spreekuur is ook bedoeld voor als zwanger worden niet (meteen) wil lukken. Met de gezondheidscheck kunnen we soms je kansen vergroten.

Voorafgaand aan het preconceptieconsult/kinderwensspreekuur bij ons,vragen wij jullie samen een vragenlijst in te vullen en een kopie hiervan naar ons toe te sturen. De vragenlijst is te vinden via deze link: www.zwangerwijzer.nl. Ook zul je een laboratoriumformulier van ons krijgen zodat je vooraf bloed kunt gaan prikken. Wij kunnen dan tijdens het consult gericht met jullie kijken naar je gezondheid. Door goed voor je lijf te zorgen vergroot je jullie kans op zwanger worden en verklein je de kans op een miskraam.

Op dit moment wordt het preconceptieconsult door de zorgverzekeraar vergoed. Kijk bij contact en bereikbaarheid om een afspraak te maken of bel ons voor meer informatie.

Als je een afspraak hebt gemaakt kun je de vragenlijst mailen naar: info@deverloskundigen.nl

 

Realisatie TTT software